Våra uppdragsgivare, nätverket och teamet. Det är vår familj.

Vårt löfte till dig.

Vi vill att The Content Family ska vara en ny typ av byrå. En byrå som möter de nya kraven på marknadsförare av idag och som utmanar de traditionella gränserna mellan reklam, PR, annonsköp, digitalt/webb, redaktionell innehållsproduktion, sociala medier och sist men inte minst försäljning. Vi tror nämligen att det är det som behövs för att bedriva framgångsrik marknadsföring i en helt digitaliserad värld.

Vi som har startat The Content Family har lång erfarenhet av publicistisk verksamhet, kommunikation, marknadsföring och försäljning. Vi har vårt hjärta inom Content Marketing och innehållsmarknadsföring. Det hoppas vi hörs på vårt namn.

Vi är tekniknördar som älskar att hitta den senaste tekniken och de system som på bästa sätt hjälpa oss att jobba smartare och att hitta ännu bättre sätt att hitta just den målgrupp som vi vill nå.

Med hjälp av tekniken kan vi också arbeta effektivare vilket i slutändan ger bättre ROI för dig som uppdragsgivare.

Vi har en stark tro på att data och analys blir allt viktigare för att lyckas med marknadsföring och kommunikation. Med tillgång till rätt data kan vi till exempel förstå vilken typ av budskap och innehåll som är mest relevant för vår målgrupp. Vi kan lära oss vilka kanaler som är mest effektiva för att nå ut och vi kan bli bättre på att kommunicera vid rätt tillfälle.

Vi på The Content Family älskar försäljning och vi drivs av att skapa kommunikation som stödjer affären.

Det självklara målet för oss är att konvertera och skapa nya affärer för våra uppdragsgivare varje dag. Det är vårt löfte.

Några av våra uppdragsgivare.

Det här är vi.

The Content Family grundades i början på 2016 av Christer Björkin tillsammans med mediebyrån Scream och PR-byrån JMW Kommunikation. Tillsammans med våra familjeföretag har vi ett kreativt och snabbfotat team med projektledare, kommunikationsproffs och experter inom våra verksamhetsområden. I tillägg till det så har vi ett omfattande nätverk av skribenter, redaktörer, kreatörer och andra partners som säkerställer att vi kan leverera just den expertis som krävs för varje uppdrag.

Om oss i media.

 • The Content Family värvar Janna Schibbye

  "The Content Family har värvat Janna Schibbye närmast kommunikationschef på Friskis & Svettis. Janna axlar rollen som affärsansvarig och konsult på byrån."

  Läs hela artikeln här

  Dagens Analys
  Dagens Analys
 • The Content Family tar ny marknadsposition

  "Contentbyrån The Content Family har varit i gång sedan årsskiftet. Byrån tror sig ha mejslat ut en egen nisch i contenbranschen."

  Läs hela artikeln här

  Beaconomist
  Beaconomist
 • IDG-avhoppare kör igång contentbyrå

  "Två tidigare chefer för IDG startar contentbyrå med pr-byrån JMW och mediebyrån Scream. Byrån ska konkurrera med affärstänk och utvärderingar."

  Läs hela artikeln här

  Beaconomist
  Beaconomist
 • Det behövs en ny typ av contentbyrå

  "De före detta IDG-cheferna Christofer Björkvall och Christer Björkin startar contentbyrån The Content Family. Att jobba mot mätbara mål är centralt för byrån."

  Läs hela artikeln.

  Dagens Media
  Dagens Media
 • IDG-chefen bryter sig loss.

  "Han grundade IDG:s contentbyrå – nu startar Christofer Björkvall eget."

  Läs hela artikeln här

  Dagens Media
  Dagens Media
 • IDG-chefens nya contentbyrå - The Content Family

  "Christer Björkin blir vd när IDG-chefen Christofer Björkvall startar nytt bolag."

  Läs hela artikeln här

  Dagens Media
  Dagens Media

Just nu på byrån.

[instagram-feed]