Våra uppdragsgivare, nätverket och teamet. Det är vår familj.

Vårt löfte till dig.

Vi vill att The Content Family ska vara en ny typ av byrå. En byrå som möter de nya kraven på marknadsförare av idag och som utmanar de traditionella gränserna mellan reklam, PR, annonsköp, digitalt/webb, redaktionell innehållsproduktion, sociala medier och sist men inte minst försäljning. Vi tror nämligen att det är det som behövs för att bedriva framgångsrik marknadsföring i en helt digitaliserad värld.

Vi som har startat The Content Family har lång erfarenhet av publicistisk verksamhet, kommunikation, marknadsföring och försäljning. Vi har vårt hjärta inom Content Marketing och innehållsmarknadsföring. Det hoppas vi hörs på vårt namn.

Vi är tekniknördar som älskar att hitta den senaste tekniken och de system som på bästa sätt hjälpa oss att jobba smartare och att hitta ännu bättre sätt att hitta just den målgrupp som vi vill nå.

Med hjälp av tekniken kan vi också arbeta effektivare vilket i slutändan ger bättre ROI för dig som uppdragsgivare.

Vi har en stark tro på att data och analys blir allt viktigare för att lyckas med marknadsföring och kommunikation. Med tillgång till rätt data kan vi till exempel förstå vilken typ av budskap och innehåll som är mest relevant för vår målgrupp. Vi kan lära oss vilka kanaler som är mest effektiva för att nå ut och vi kan bli bättre på att kommunicera vid rätt tillfälle.

Vi på The Content Family älskar försäljning och vi drivs av att skapa kommunikation som stödjer affären.

Det självklara målet för oss är att konvertera och skapa nya affärer för våra uppdragsgivare varje dag. Det är vårt löfte.

Några av våra uppdragsgivare.