4 smarta sätt att jobba med leads på Facebook

 i Uncategorized

Att Facebook är en viktig plattform att ha en närvaro på kan de flesta företag skriva under på. Likaså är det viktigt för väldigt många företag att arbeta med att generera olika former av leads. Trots det är det fortfarande relativt få företag som aktivt arbetar med leadsgenerering på Facebook. I den här artikeln från Social Media Today får vi 4 tips om hur man kan jobba med leads på Facebook.

https://www.socialmediatoday.com/news/4-ways-to-generate-leads-from-facebook-which-most-business-arent-using/508377/Facebook has more than 1.3 billion daily active users, with each one of them spending an average of 50 minutes within their apps. Given the sheer presence and popularity of The Social Network, it’s a platform that marketers simply cannot ignore – however, research has revealed that only around 45% of marketers think that Facebook marketing is effective.

Generating leads from Facebook may be easier than you think. In this post, we’ll look at how marketers can generate targeted leads from Facebook.

Läs hela artikeln här.

Senaste inläggen

Det finns inga kommentarer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *