Missa inte konverteringen

 i Lästips

Att det är viktigt att ha en genomtänkt strategi kring konvertering är det allt fler som inser, men trots det så är det fortfarande väldigt vanligt att man ser initiativ inom Content Marketing, och digitala kampanjer där konverteringen är obefintlig, eller fungerar dåligt. Sajten Duct Tape Marketing har postat en artikel om de sju vanligaste misstagen som görs i digitala annonskampanjer:

Top 7 Mistakes That Kill Your Ads Conversion in 2017

https://www.ducttapemarketing.com/ads-conversion/Business spends huge money on sending their message to customers, but the results leave much to be desired:

For every $92 spent acquiring customers, only $1 is spent converting them; besides, only 8% of users pay attention to marketing ads and click on them.

Yet, one assured method exists to generate lots of buzz about your business and advertising.

People notice marketing mistakes right along, discussing and criticizing brands for them. This is the case when advertising defeats its own object, despite allowing you to learn from mistakes, draw out a lesson, and get feet under your table. Läs hela artikeln här.

Rekommenderade inlägg

Det finns inga kommentarer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *